Keelcrab – Tvätt av båtbotten

Keelcrab – Tvätt av båtbotten. Nu kan du få din båtbotten tvättad medan den ligger kvar på din båtplats. Med den unika och miljövänliga Keelcrab kommer vi ut och tvättar din båtbotten utan att du behöver köra båten någonstans eller ta upp den på land. 

Med en båtbotten fri från havstulpaner och annan påväxt som bildas kontinuerligt får du din båt att glida smidigare och med mindre friktion. Mindre friktion innebär betydligt mindre förbrukning av drivmedel. En tvätt av båtbotten ger både en bättre båtekonomi och en mindre belastning på miljön.

Boka en båttvätt. Vi tvättar din båt där den ligger, enkelt och bekvämt.

Var med om att rädda vår skärgård

Vi jobbar för giftfria båtbottnar tillsammans med bland annat Tillväxtverket. Keelcrab är en fantastiskt robot som gör jobbet när det gäller att hålla din båtbotten ren och fin. Keelcrab är mycket bekväm och lätt att använda, den reducerar dessutom bränsleåtgången samt skonar vår miljö.

Keelcrab – en utmärkt lösning för båtklubben

Keelcrab är en utmärkt lösning för båtklubben som vill erbjuda sina medlemmar ett riktigt miljövänligt alternativ. Titta på filmen och kontakta oss för mer information om produkten.